ציפס שעועית צהובה של אורית
צ'יפס שעועית צהובה של אורית:
רכיבים:
שקית שעועית צהובה
מעט שמן זית
מלח גס
שתי אפשרויות להכנה:
1. פורסים את השעועית על תבנית עם נייר אפייה, מברישים עם מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ולתנור בחום גבוה.
2. במחבת - שמים כמה שיותר בשכבה אחת, מוסיפים כף שמן ומינימום מים לכיסוי, מתבלים עם מלח ופלפל ומדליקים על אש בינונית - גבוהה.
כשהמים מתאדים בוחשים מעט עד שכל השעועית פריכה ושחומה.
המראה מזכיר צ'יפס והטעם מעולה!
כיצד נתייחס?
ניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה
